Hier vind je antwoord op alle vragen die over retourneren gaan.

Retourneren

Wat is de retourtermijn?
Mocht je een artikel hebben die beschadigd is en/of niet voldoet aan jouw wensen, dan kan je deze retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Neem voor het retourneren van een bestelling altijd even contact met ons op.

Het artikel kan binnen 14 dagen geruild worden in onze showroom. Hiervoor dien je de kassabon te hebben en het artikel in de originele onbeschadigde doos.
  • Je mag een artikel passen, aanraken en bekijken, zoals je dat ook in een winkel zou doen. Gebruik het artikel niet meer dan nodig, als je nog niet zeker weet of je het wil houden.
  • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele artikel verpakking zitten en dat alle labels eraan zitten. De barcode op de verpakking van het artikel zorgt ervoor dat wij je retour kunnen verwerken.

 

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Mocht je een zwaar artikel hebben die je graag wilt retourneren, neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.