ULTIMATE Burger BATTLE

Voor groepen vanaf 18 personen tot max 36 personen

Wat ga je allemaal doen ?

Maak je klaar voor de Ultimate Burger Battle. Je strijd met je team om de Ultimate Burger Beker en die eeuwige roem. Samenwerking, creativiteit en plezier komen samen in deze burger battle. 

Tijdsduur +/- 3 uur 

Prijs vanaf €69,- PP

Wat houdt het in, de Ultimate Burger Battle?

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een klein hapje om de eerste honger te stillen. Na de uitleg verdelen we de club in groepjes van gelijke grote en starten we de Battle !

Als groep ontvang je een box met een diversiteit aan ingrediënten waarmee je de burger moet gaan bouwen. Elke groep ontvangt dezelfde box met dezelfde ingrediënten. Kruid je gehakt, maak je eigen BBQ saus en bepaal welke garnering je gaat maken. Als de groep uit 5 personen bestaat maak je dus 5 hamburgers voor jezelf en 1 Ultieme burger die je aan de vak jury gaat presenteren. De jury kijkt hierbij o.a. naar de smaak, garing, opmaak, presentatie en gebruik van ingredienten. De uiteindelijke winnaar ontvangt de Ultimate Burger Beker en eeuwige roem ! 

Tussendoor serveren onze pitmasters diverse heerlijke gerechten van de BBQ en we eindigen met een toetje !

Ideaal voor bedrijfsuitjes of groeps activiteit waarbij strijd, creativiteit en teambuilding de rode draad moeten vormen. Een mix van culinaire uitspattingen, samenwerken en plezier. Vooral plezier !

Het teamuitje voor groepen vanaf 18 personen. In overleg is er veel mogelijk. Wil je een aanpassing of andere wens bespreken ? Neem contact met ons op via workshop@bbqvillage.nl, bel 0527-240893 of app naar 06-3014438118

Wat kan je allemaal verwachten tijdens de Ultimate Burger Battle?

  • Je werkt op A merk BBQ’s ( Kamado, pellet en open vuur )
  • Onder begeleiding van de beste BBQ Village Pitmasters
  • Minimale groepsgrootte van 18 tot maximaal 36 mensen 
  • Met alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten
  • De Ultimate Burger Battle is inclusief 4 consumpties pp ( bier, wijn, frisdrank )
  • We hanteren een all-in-prijs zonder verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd veel BBQ plezier, voldoende eten, onderlinge strijd en veel gezelligheid4

Wil je alle workshops bekijken?

Bij BBQ Village hebben we nog veel meer Workshops. Voor een volledig overzicht ga je naar onze Workshops pagina.

Martijn Bijker
Lees verder
Leuke locatie qua opzet van winkel en workshops. Het personeel is vriendelijk en weten wat ze doen. Echt een aanrader!
Edwin Kolk
Lees verder
Leuke gasten, toffe winkel. Voor de echte BBQ en buiten liefhebber zit je hier goed. Ook bieden ze toffe workshops aan. Echt een must om langs te gaan en het zelf te beleven
Rémon Koopman
Lees verder
Wat een prachtige winkel met de ultieme beleving! Hier moet je zijn voor alles wat je nodig hebt rondom de bbq of buitenkeuken!
Astrid Cramer
Lees verder
We hebben een geweldige BBQ-workshop gehad om ons 25 jarig huwelijk te vieren met familie. Heerlijke gerechten, super voorbereid en een lekker ontspannen sfeer tijdens het klaarmaken van de gerechten. De stoere mancave omgeving maakte het tot een top ervaring! We komen zeker weer, dan met een andere groep.
Vorige
Volgende