Workshop village

Wat ga je allemaal doen


Wil jij straks schitteren achter de barbecue of gewoon zo nu en dan lekker grillen ? Het maakt niet uit hoe je erin staat, als beginner, gevorderde of grillmaster, samen maken we er een onvergetelijke tijd van. Onze BBQ Village Grillmasters zorgen ervoor dat het water je in de mond loopt. Onder vakkundige begeleiding leer je onder meer hoe je de beste zalm, heerlijke moinkballs en dikke steaks kunt bereiden. Tevens nemen we je mee in de wondere wereld van brandstoffen, roken, temperaturen, accessoires, smaakmakers en veel meer. We vinden de interactie tijdens onze workshops erg belangrijk dus schroom niet om al je vragen te stellen! Learning by Burning

Na afloop mailen wij diverse recepten naar je toe, zodat je thuis indruk kunt maken op familie en vrienden.

Wat kan je allemaal verwachten tijdens de basis Village BBQ Workshop?

  • Je werkt op diverse A merk BBQ’s.
  • Onder begeleiding van de beste ervaren BBQ Village Pitmasters
  • Maximale groepsgrootte van 15 mensen 
  • Met alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten
  • Alle workshop tarieven zijn inclusief voldoende drankjes (wijn, bier, fris) Max. 5 pp. Wij schenken geen sterke drank
  • We hanteren een all-in-prijs zonder verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd veel BBQ plezier, voldoende eten en gezelligheid
  • Achteraf ontvang je de recepten per mail
  • 10% kortings voucher na afloop van de workshop om te besteden in BBQ Village

Workshop boeken
Wil je graag een workshop organiseren voor jou en je vrienden of als bedrijfsuitje ?
Neem dan contact met ons op via onderstaande button of stuur een app naar 06-30144381. 

Minimaal aantal deelnemers is 10 personen.

De open inschrijvingen staan seperaat vermeld. Dit zijn workshops waar je met kleine groepjes ( of alleen ) aan kan deelnemen. De groepsgrootte is tussen de 10 en 15 man. Lekker BBQ’en en nieuwe mensen leren kennen. Zolang je op de website kan reserveren is er plek ( … op voorraad )

Je aankoop bevestiging is tevens je reserverings bewijs. Je krijgt deze via de mail toegezonden na aankoop van een workshop !

Helaas zijn wij genoodzaakt de open inschrijving workshop te annuleren als er minder dan 10 man gereserveerd hebben. Dit laten wij minimaal 1 week van te voren weten middels een mail of telefoontje. Wel zo eerlijk toch !

Let op: heb je ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden verse ingrediënten ingekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% van de workshop kosten in rekening gebracht. Daarna zal er 100% in rekening worden gebracht, als je annuleert.

Wil je alle workshops bekijken?

Bij BBQ Village hebben we nog veel meer Workshops. Voor een volledig overzicht ga je naar onze Workshops pagina.

Martijn Bijker
Lees verder
Leuke locatie qua opzet van winkel en workshops. Het personeel is vriendelijk en weten wat ze doen. Echt een aanrader!
Edwin Kolk
Lees verder
Leuke gasten, toffe winkel. Voor de echte BBQ en buiten liefhebber zit je hier goed. Ook bieden ze toffe workshops aan. Echt een must om langs te gaan en het zelf te beleven
Rémon Koopman
Lees verder
Wat een prachtige winkel met de ultieme beleving! Hier moet je zijn voor alles wat je nodig hebt rondom de bbq of buitenkeuken!
Astrid Cramer
Lees verder
We hebben een geweldige BBQ-workshop gehad om ons 25 jarig huwelijk te vieren met familie. Heerlijke gerechten, super voorbereid en een lekker ontspannen sfeer tijdens het klaarmaken van de gerechten. De stoere mancave omgeving maakte het tot een top ervaring! We komen zeker weer, dan met een andere groep.
Vorige
Volgende