over ons

BBQ village, hoe het begon

Herman had een oud industrieel pand waar materialen in opgeslagen lagen en Ton zocht een opslag voor zijn BBQ smaakmakers. In de basis geen complex verhaal, de opslag werd geregeld en beide vervolgden we onze wegen. Elke keer als we elkaar tegen kwamen in het pand raakten we zo geïnspireerd en ontplofte onze koppen van de creatieve ideeën. Man man wat kan je hier een gave BBQ & outdoor Experience van maken. We hadden kennis, materiaal, maar vooral ongeremde passie voor buiten koken en buiten leven. Aan de bak dus!

BBQ Village is een shop waar beleving, inspiratie en genieten de rode draad vormen en waar je de juiste keus kan maken voor een geschikte buiten kook toestel en de bijbehorende accessoires, brandstoffen en smaakmakers. Het geven van unieke, inspirerende workshops is een belangrijke factor binnen BBQ Village en helpen met het maken van de juiste keuze. Zowel voor- als achteraf.

We heten je van harte welkom in BBQ Village Emmeloord. 900M2 pure passie en beleving !

Wil je op de hoogte blijven van al onze BBQ avonturen en meer ? Meldt je dan aan voor de nieuwsbrief ! ( onderaan deze pagina )

 

Ton & Herman 

goed & eerlijk advies

Kom je er niet uit en heb je goed advies nodig? Wij helpen je graag

Onze BBQ Village is 5 dagen per week bereikbaar van 11:00 tot 17:00 via e-mail en telefoon. De showroom is geopend op Woensdag tot en met Zaterdag. Het is geen uitzondering dat we buiten deze officiële openingstijden nog reageren. We kunnen het alleen niet beloven.  Op Dinsdag zijn we alleen op afspraak geopend. 

Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn voor tips, nieuwtjes en heerlijke recepten en meldt je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Nemen we even niet op of reageren we niet direct? Dan zijn we vast druk bezig ( – of aan het grillen ). Laat dan je gegevens achter via het contact formulier en we reageren zo snel mogelijk . Dank je wel.