Coleslaw
Een lekkere coleslaw die met alles te combineren is!
Equipment
- 1 Grote kom
- 1 rasp
Ingrediënten
- 200 gram witte kool
- 200 gram rode kool
- 200 gram wortel
- 1 rode ui
- 4 eetlepel mayonaise
- 5 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels appelazijn
- 1 eetlepel verse peterselie
- Peper en zout naar smaak
Instructies
- Snijd de witte en de rode kool in kleine reepjes en doe deze in een grote kom.
- Rasp de wortel en doe deze bij de kool.
- Snipper de ui fijn en ook deze mag bij de kool.
- Hak de peterselie fijn.
- Maak de dressing door de mayonaise, yoghurt, mosterd, appelazijn en de fijngehakte peterselie te mengen.
- Giet de dressing over de kool, ui en wortel en meng het door elkaar.
- Eet smakelijk ! De coleslaw kan gelijk gegeten worden, maar ongeveer 4 uur in laten trekken is zeker een aanrader.