Coleslaw
Jaspe Smal
Een lekkere coleslaw die met alles te combineren is!
Bereidingstijd 10 minuten min
- 200 gram witte kool
- 200 gram rode kool
- 200 gram wortel
- 1 rode ui
- 4 eetlepel mayonaise
- 5 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels appelazijn
- 1 eetlepel verse peterselie
- Peper en zout naar smaak
Snijd de witte en de rode kool in kleine reepjes en doe deze in een grote kom.
Rasp de wortel en doe deze bij de kool.
Snipper de ui fijn en ook deze mag bij de kool.
Hak de peterselie fijn.
Maak de dressing door de mayonaise, yoghurt, mosterd, appelazijn en de fijngehakte peterselie te mengen.
Giet de dressing over de kool, ui en wortel en meng het door elkaar.
Eet smakelijk ! De coleslaw kan gelijk gegeten worden, maar ongeveer 4 uur in laten trekken is zeker een aanrader.
Trefwoord bbq, fris, gezond, groente