logo-bbq

ABT

Jaspe Smal
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 1 uur
Gang Bijgerecht
Keuken BBQ

Equipment

  • 1 BBQ indirecte wijze

Ingrediënten
  

  • 8 jalapeño pepers
  • 16 – 24 plakken ontbijtspek
  • 100 gram monchou
  • 100 gram geraspte cheddar
  • BBQ rub
  • BBQ saus
  • Sesamzaad

Instructies
 

  • Maak de bbq klaar voor indirect grillen en een temperatuur van 180℃.
  • Snijd de jalapeño in de lengte door en verwijder zaadlijsten en zaadjes.
  • Meng de monchou, de cheddarkaas en bbq rub door elkaar.
  • Vul de jalapeño helften met het mengsel van monchou en cheddar en plak ze tegen elkaar aan.
  • Wikkel om elke jalapeño 2 tot 3 plakken spek (afhankelijk van de grootte van de jalapeño).
  • Strooi een lekkere bbq rub op de buitenkant.
  • Leg de jalapeño op de bbq en laat ze liggen voor 45 minuten.
  • Na 45 minuten smeer je de jalapeño in met de bbq saus en laat ze nog een 15 minuten liggen.

Notities

Eet smakelijk !!
Trefwoord bbq, good, lekker, snack, spicy

NIEUWSBRIEF BBQ VILLAGE

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN VOOR ONZE BBQ-NIEUWSBRIEF ONDERAAN DEZE PAGINA ? 


AGENDA TIP : ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023 — FIREQ FESTIVAL BBQ VILLAGE