ABT
Equipment
- 1 BBQ indirecte wijze
Ingrediënten
- 8 jalapeño pepers
- 16 – 24 plakken ontbijtspek
- 100 gram monchou
- 100 gram geraspte cheddar
- BBQ rub
- BBQ saus
- Sesamzaad
Instructies
- Maak de bbq klaar voor indirect grillen en een temperatuur van 180℃.
- Snijd de jalapeño in de lengte door en verwijder zaadlijsten en zaadjes.
- Meng de monchou, de cheddarkaas en bbq rub door elkaar.
- Vul de jalapeño helften met het mengsel van monchou en cheddar en plak ze tegen elkaar aan.
- Wikkel om elke jalapeño 2 tot 3 plakken spek (afhankelijk van de grootte van de jalapeño).
- Strooi een lekkere bbq rub op de buitenkant.
- Leg de jalapeño op de bbq en laat ze liggen voor 45 minuten.
- Na 45 minuten smeer je de jalapeño in met de bbq saus en laat ze nog een 15 minuten liggen.
Notities
Eet smakelijk !!