Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
ABT
Jaspe Smal
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
1
uur
uur
Gang
Bijgerecht
Keuken
BBQ
Equipment
1 BBQ
indirecte wijze
Ingrediënten
8
jalapeño pepers
16 - 24
plakken
ontbijtspek
100
gram
monchou
100
gram
geraspte cheddar
BBQ rub
BBQ saus
Sesamzaad
Instructies
Maak de bbq klaar voor indirect grillen en een temperatuur van 180℃.
Snijd de jalapeño in de lengte door en verwijder zaadlijsten en zaadjes.
Meng de monchou, de cheddarkaas en bbq rub door elkaar.
Vul de jalapeño helften met het mengsel van monchou en cheddar en plak ze tegen elkaar aan.
Wikkel om elke jalapeño 2 tot 3 plakken spek (afhankelijk van de grootte van de jalapeño).
Strooi een lekkere bbq rub op de buitenkant.
Leg de jalapeño op de bbq en laat ze liggen voor 45 minuten.
Na 45 minuten smeer je de jalapeño in met de bbq saus en laat ze nog een 15 minuten liggen.
Notities
Eet smakelijk !!
Trefwoord
bbq, good, lekker, snack, spicy