Boerenkool pesto

Ana van Zadelhoff – Instagram: ana_mentorindekeuken
Heerlijk frisse boerenkool pesto, net even wat anders
Cook Time 10 minutes
Course Bijgerecht
Cuisine Vegetarisch

Equipment

  • 1 Keukenmachine

Ingredients
  

  • 150 gr Boerenkool
  • 2 el Citroensap
  • 100 gr Geitenkaas 50+ belegen
  • 150 gr Nootjes huismix ongezouten
  • 1 teen Knoflook
  • 1 thee lepel Cayenne peper
  • 1 snufje Zout
  • 50 ml Olijfolie extra vierge

Instructions
 

  • Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal het fijn. Proef en breng op smaak met zeezout en limoensap. Schep de boerenkool pesto in een weckpot en bewaar het in de koelkast. Het blijft zo'n 5 dagen goed.

Notes

Lekker op stokbrood, vers desembrood of een toastje
Keyword Vegetarisch