Mango kokos ijs

Ana van Zadelhoff
Een heerlijk dessert voor bij de BBQ!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Gang Nagerecht
Keuken BBQ

Equipment

  • 1 blender
  • 1 bewaarbakje

Ingrediënten
  

  • 1 mango
  • 200 ml kokosmelk
  • 5 el poedersuiker
  • 2 el kokosrasp

Instructies
 

  • Schil de mango en snij de pit eruit.
  • Doe de mango samen met de kokosmelk in de blender en mix gedurende 30 seconden op hoge snelheid.
  • Voeg vervolgens de poedersuiker en kokosrasp toe en mix nogmaals gedurende 30 seconden op hoge snelheid.
  • Schenk het mengsel in een bewaarbak en laat dit gedurende 2-4 uur opstijven in de vriezer.
  • Haal de bak zo'n 10 minuten voor het serveren uit de diepvries, zodat het makkelijk schepbaar is.

Notities

Eet smakelijk!
Trefwoord coconut, dessert, fruit, ice, mango