Mango-kokos ijs

Mango_ijs

Benodigdheden

  • Blender
  • Bewaarbakje

Ingrediënten

  •  1 mango
  • 200 ml kokosmelk
  • 5 el poedersuiker
  • 2 el kokosrasp

Bereiding

  1. Schil de mango en snij de pit eruit.
  2. Doe de mango samen met de kokosmelk in de blender en mix gedurende 30 seconden op hoge snelheid.
  3. Voeg vervolgens de poedersuiker en kokosrasp toe en mix nogmaals gedurende 30 seconden op hoge snelheid.
  4. Schenk het mengsel in een bewaarbak en laat dit gedurende 2-4 uur opstijven in de vriezer.
  5. Haal de bak zo’n 10 minuten voor het serveren uit de diepvries, zodat het makkelijk schepbaar is.
Deel dit artikel:

MEER Artikelen

10x Groente van de BBQ

Groenten op de BBQ zijn allesbehalve saai. Ze zijn smoky, crispy, zoet, hartig en verrassend makkelijk te maken. Of je nu vega bent, flexitariër of gewoon wat lekkere gerechtjes bij je hoofdgerecht zoekt: dit zijn 10 groenterecepten die perfect als

Meer lezen

10x borrelhapjes van de BBQ

Borrelhapjes zijn onmisbaar tijdens een gezellige barbecueavond. Kleine, smaakvolle bites die makkelijk te delen zijn en perfect passen bij een koud drankje. In deze blog delen we een top 10 borrelhapjes van de barbecue, inclusief makkelijke en korte recepten; van

Meer lezen