Showroom

Gratis parkeren

Vakkundig advies

Binnen terras

Live cooking

BBQ Village, in het hart van de Noordoostpolder

Laat je adviseren en inspireren over de wereld van outdoor living & BBQ. De top modellen zijn er te zien, te voelen en indien nodig te testen. Een brede keuze aan BBQ’s, gear, smaakmakers en brandstoffen. We kunnen zeggen dat we alles hebben wat jij nodig hebt voor je outdoor living en BBQ experience. Gratis voor de deur parkeren, goed en eerlijk advies, lekkere muziek en altijd een verse kop koffie op ons club house terras. Je bent erg welkom !

BBQ Village, maarliefst 900m2 BBQ Experience 

BBQ & Smaakmakers

Wij leveren uitsluitend A merken BBQ, Kamado, Pelletgrill, Plancha, Braai en Buiten haarden. Alle soorten zijn te bewonderen in onze showroom en wij laten je graag de verschillen zien zodat je een juiste keuze kunt maken. Wel zo gemakkelijk toch !

Sauzen, rubs, pekels, BBQ bier en marinades. Wij hebben voor jou de keuze gemaakt, simpelweg omdat er heel veel te krijgen is. Ieder zo zijn eigen smaak en voorkeuren. Een breed assortiment van alleen maar top merken met hun eigen karakteristieke smaak en kenmerken. Door ons geselecteerd en zeer goed bevonden. Kom je langs en proeven?

brand & rookmakers

Houtskool, briketten, wokkels, haardhout en braaihout. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest gebruikte soorten en merken. Pure kwaliteit voor een optimaal resultaat. Lange branduren, zuinig en gemakkelijk in gebruik. Onze brede assortiment biedt voor iedereen de juiste keus. Keep the Q burning!

accessoires & BBQ Gear

Goede accessoires & gear zijn onmisbaar bij een BBQ . Een dikke tang, paar veilige handschoenen, 3 kops borstel of hamburgerpers zijn gewoon noodzaak om van jou BBQ sessie een echte beleving te maken. Niet alleen handig maar ook nog eens zeer praktisch en veilig. Grill on!