Ingrediënten:
- 800 gram kipdijfilet (voor vegetariërs kun je ook tofu gebruiken)
- 1 eetlepel Geraspte gember
- 2 teentjes Knoflook, geraspt of geperst
- 3 eetlepels Donkere sojasaus
- 2 eetlepels Gochujang (Koreaanse chilipasta)
- 2 eetlepels Rijstwijnazijn
- 1 eetlepel Honing
- 1 theelepel Sesamolie
Bereiding:
- Snijdt de kippendij in kleine blokjes.
- Meng alle andere ingrediënten in een kom.
- Voeg de kip toe aan de marinade en zorg ervoor dat alle stukjes goed bedekt zijn. Zet minimaal een halfuur in de koelkast.
- Rijg de blokjes aan spiesen
- Gril de spiesjes op een hete BBQ terwijl je ze regelmatig draait. Het grillen duurt ongeveer 10 tot 12 minuten.
- Voor het opdienen kun je er nog fijngesneden bosui en geroosterde sesamzaadjes overheen strooien.

