Champignons met knoflook

Ingrediënten:

  • 250 gram champignons
  • 1 theelepel Chilivlokken of een halve verse chilipeper in stukjes
  • 4 tenen Knoflook grofgesneden
  • 30 ml Witte wijn
  • 1 eetlepel Verse platte peterselie
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Verhit de olijfolie in een pannetje
  • Voeg de knoflook en de chilivlokken / chilipeper toe en bak tot je de knoflook begint te ruiken.
  • Voeg de champignons toe en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar
  • Voeg de witte wijn toe en laat nog even sudderen
  • Schep de peterselie er door en breng op smaak met zout en peper
  • Serveer direct.
Deel dit artikel:

MEER Artikelen

Pepernoten van de BBQ

Door de barbecue te gebruiken in plaats van de oven, krijgen de pepernoten een subtiel geroosterde, bijna karamelachtige smaak. Perfect voor een winterse Sinterklaasavond buiten bij het vuur! Ingrediënten (voor ± 60 pepernoten) 250 g zelfrijzend bakmeel 125 g donkere

Meer lezen