BBQ Village Hasselback Potatoes

Ingrediënten:

  • Aardappelen
  • Geraspte kaas
  • Zout & peper
  • Olijfolie
  • Boter

Benodigdheden:

  • Ovenschaal

Bereiding:

  1. Maak om de 3mm een inkeping in de aardappel zodat de onderkant nog net aan elkaar blijft zitten. Tip: Leg de aardappel tussen 2 snijplanken of pollepels.
  2. Stop de geraspte kaas tussen de inkepingen.
  3. Leg de aardappels in een ovenschaal en bestrooi ze met olijfolie, gesmolten boter en doe er wat zout en peper overheen.
  4. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde BBQ (indirect) van 200 graden.
  5. Wanneer de schijfjes er krokant uitzien en je er makkelijk in kan prikken met een vork, zijn ze klaar.

Eet smakelijk!

Deel dit artikel:

MEER Artikelen

Pepernoten van de BBQ

Door de barbecue te gebruiken in plaats van de oven, krijgen de pepernoten een subtiel geroosterde, bijna karamelachtige smaak. Perfect voor een winterse Sinterklaasavond buiten bij het vuur! Ingrediënten (voor ± 60 pepernoten) 250 g zelfrijzend bakmeel 125 g donkere

Meer lezen