
Diamanthaas met Chimichurri
Ingrediënten: Diamanthaas van 300-400 gr Chimichurri Voorbereiding: Haal een half uur van tevoren je vlees uit de koeling. Breng de BBQ op temperatuur tot 200
Ben je op zoek naar inspiratie voor je BBQ ? Hier vindt je de heerlijkste gerechten om zelf te bereiden.
Alles wat je buiten maakt, smaakt zoveel beter. Met deze BBQ recepten zet je in no time iets lekkers op tafel. Eet smakelijk !
Onze recepten worden o.a. geschreven door:

Ingrediënten: Diamanthaas van 300-400 gr Chimichurri Voorbereiding: Haal een half uur van tevoren je vlees uit de koeling. Breng de BBQ op temperatuur tot 200

Ingrediënten: 1 zak tortillachips 200 g rundergehakt 1 gewone ui 100 g zwarte bonen (uitgelekt) 100 g maïs (uitgelekt) 1 blik tomatenblokjes 50 g geraspte

Ingrediënten: Marshmallows Biscuitjes Pure chocolade / oreo Optioneel: nootjes Gietijzeren pan of aluminium BBQ bakjes Bereiding: Verwarm de barbecue tot ongeveer 200 graden. Hak of

Ingredienten (voor 12 personen) 200 gram gerookt ontbijtspek Barbecuerub (eigen keus) (Silly Tony – Pork) Barbecuesaus, je favoriet, om de balletjes te lakken 500 gram

Ingrediënten: 2 el honing 2 tl mosterd 2 el balsamico-azijn 3 el tabasco 100 ml olijfolie Zout en peper Perziken uit blik of vers Wit-

Ingrediënten: Zalm Dijonmosterd Bruine basterdsuiker Zout & peper Benodigdheden: Cederhouten rookplank Bereiding: Leg de zalm met de huidzijde op de plank. Bestrijk de bovenkant met
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, de nieuwste workshops en producten en heerlijke recepten.
*Maximaal 1 email per week – uitschrijven kan altijd
Wij zijn partner van de Nationale BBQ cadeaukaart
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag | Op afspraak |
| Woensdag | 10:00 - 17:30 |
| Donderdag | 10:00 - 17:30 |
| Vrijdag | 10:00 - 17:30 |
| Zaterdag | 10:00 - 17:00 |
| Zondag | Gesloten |
© BBQ Village, 2022 | Realisatie door KroesMedia