
Cheesecake
Ingrediënten: 300gr bastognekoeken 100gr boter, gesmolten 25gr suiker 40gr maizena 750gr roomkaas 2 eieren 1 vanilliestokje, uitgeschraapt 2 citroenen, alleen rasp 200gr creme fraiche Bereiding:
Ben je op zoek naar inspiratie voor je BBQ ? Hier vindt je de heerlijkste gerechten om zelf te bereiden.
Alles wat je buiten maakt, smaakt zoveel beter. Met deze BBQ recepten zet je in no time iets lekkers op tafel. Eet smakelijk !
Onze recepten worden o.a. geschreven door:

Ingrediënten: 300gr bastognekoeken 100gr boter, gesmolten 25gr suiker 40gr maizena 750gr roomkaas 2 eieren 1 vanilliestokje, uitgeschraapt 2 citroenen, alleen rasp 200gr creme fraiche Bereiding:

Ingrediënten: 250 gram champignons 1 theelepel Chilivlokken of een halve verse chilipeper in stukjes 4 tenen Knoflook grofgesneden 30 ml Witte wijn 1 eetlepel Verse

Ingrediënten: 800 gram kipdijfilet (voor vegetariërs kun je ook tofu gebruiken) 1 eetlepel Geraspte gember 2 teentjes Knoflook, geraspt of geperst 3 eetlepels Donkere sojasaus

Informatie: Voor 6 personen Voorbereidingstijd: 15 min Grilltijd: 15 min Totale tijd: 30 min Barbecuetemperatuur: 170-200 °C Kerntemperatuur vlees: 75 °C (na rusten) Methode: indirect/direct

Ingrediënten: 625 ml visbouillon 1½ theelepel saffraandraadjes 150 g inktvis, schoongemaakt 6 grote garnalen 12 mosselen (vers, gesloten) 1 rode paprika 1 groene paprika ½

Ingrediënten: 1 kg buikspek zonder zwoerd 2 teentjes knoflook 1 takje tijm 1 takje rozemarijn ½ el grofgemalen zwarte peper 1 el grof zeezoutvlokken
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties, de nieuwste workshops en producten en heerlijke recepten.
*Maximaal 1 email per week – uitschrijven kan altijd
Wij zijn partner van de Nationale BBQ cadeaukaart
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag | Op afspraak |
| Woensdag | 10:00 - 17:30 |
| Donderdag | 10:00 - 17:30 |
| Vrijdag | 10:00 - 17:30 |
| Zaterdag | 10:00 - 17:00 |
| Zondag | Gesloten |
© BBQ Village, 2022 | Realisatie door KroesMedia